O NAMA

onama ream

Kompanija REAM BALKANS d.o.o. je osnovana 2010. godine, i od tada uspešno posluje i neprekidno unapređuje kvalitet i obim usluga. Osnovna delatnost kompanije je pružanje facility usluga u poslovnim I stambenim objektima.

REAM BALKANS profesionalno pruža usluge upravljanja i održavanja poslovnih i stambenih objekata.

Naš cilj je očuvanje ekonomske vrednosti poslovnih i stambenih objekata kroz optimizaciju servisa održavanja i upravljanja objektima. Postavljanjem visokih standarda kvaliteta usluga uz potpunu posvećenost zahtevima klijenata, omogućavamo savremen i efikasan rad i udoban život u objektima koji su nam povereni na održavanje.

Integrisanim upravljanjem i tekućim / preventivnim i investicionim održavanjem postiže se očuvanje i uvećanje nivoa tržišne vrednosti nekretnine, efikasnije korišćenje resursa, smanjenje investicionog ulaganja i značajne uštede u opštim troškovima.

Ream Balkans trenutno upošljava 44 osobe,od čega 18 u stalnom ranom odnosu na neodređeno vreme,i 26 osoba angažovanih na privremene i povremene poslove.

Svi zadovoljni klijenti koji koriste naše usluge i rešenja u kojima su integrisani iskustvo, „know-how”, stručnost i profesionalnost u poslovima facility management-a, project management-a i očuvanja životne sredine, motivišu kompaniju da neprekidno unapređuje kvalitet i obim usluga kao i posvećenost klijentima.

REAM Balkans u svom sastavu ima tehnička lica potrebne ekspertize, uređenu metodologiju rada i praćenja funkcionalnosti kao i adekvatan alat i opremu.

Usluge održavanja higijene poslovnog prostora, pažljivo su usavršavane tokom godina rada. Naši agažovani timovi vrlo lako se prilagođavaju radu na održavanju bilo koje vrste poslovnog prostora - od malih kancelarijskih prostora u zgradama, do velikih korporacijskih sedišta i drugih visoko frekventnih ustanova